Yoga on location: Berchem

 

 

Geniet vanaf nu t/m 21/12 van de KERSTPROMO!

Krijg 5€ korting op de aankoop van een beurtenkaart of abonnement!*

 

UURROOSTER 

maandag • 20u30 - 21u30 • Hatha yoga beginners • Sofie 

dinsdag • 20u - 21u • Hatha yoga Level 2 • Jozefien
 
donderdag • 20u - 21u • Vinyasa yoga beginners • Nathalie -> wordt een Core & Back les vanaf januari! 
 
 
 
ADRES 
 
Wegens de verbouwingswerken bij Fiks, zullen we de eerste maanden onze lessen moeten overbruggen op volgende locatie: 
School Pulhof
Ingang: Lysenstraat 36, zijstraat van de Grotesteenweg, en achter de hoek van de Fruithoflaan. 
Je kan binnengaan via de poort, deze zal een kwartier voor de les opengaan en 1 minuut voor de les start weer sluiten voor de veiligheid. 
Je kan op de parking je fiets/auto parkeren en dan via de deur met de trapjes (in de hoek) binnengaan. Een paar meter verder aan je linkse kant is de yogazaal! 
 
Vanaf januari wordt dit onze vaste stek: 
FIKS groepsprktijk - Fruithoflaan 32 - Berchem  
 
 

PRIJZEN 

Proefles of losse les - € 15

Kom je onregelmatig tot 1 x per week? Kies dan voor deze formule -5 beurtenkaart • € 60 (€ 12 per les, 2 maanden geldig)

Kom je minstens 2 x per week? Kies dan voor deze formule - Maandabonnement (onbeperkt) • € 80 (€ 9,3 per les, bij 2x per week, 1 maand geldig, onbeperkt aantal lessen)

 

BETAALWIJZE

Betaal liefst cash en ter plekke. Via overschrijving kan, als je er duidelijk je naam en het soort abonnement bij zet. Rekeningnummer Yoga Time - BE11 7340 3953 1448

Op dinsdag kan je ook met de bancontact app betalen bij Jozefien. 

 

Met een abonnement of beurtenkaart ben je niet sowieso verzekerd van een plekje, schrijf je dus tijdig in voor alle lessen, om je te verzekeren van een plekje!

Reserveer je plekje HIER

 

UITLEG BIJ LESSEN

 

Yoga voor beginners Deze les is ideaal voor de beginnende yogi, maar ook de gevorderde yogi kan hier terecht om de basis nog eens goed te oefenen. 

Hatha Hatha staat voor de zon (ha) en de maan (tha), wat verwijst naar het evenwicht tussen tegengestelden. Tijdens deze lessen houden we dan ook de balans tussen intensere en meer rustgevende oefeningen. Zodat je helemaal ontspannen weer huiswaarts keren kan. Deze les is toegankelijk voor alle niveau’s. Er worden telkens verschillende opties gegeven bij moeilijkere oefeningen. 

Vinyasa Vinyasa betekent ‘adem-gesynchroniseerde beweging’. De ademhaling is een essentieel onderdeel van deze yoga vorm, omdat de series bewegingen gesynchroniseerd met de adem worden uitgevoerd. Deze les is toegankelijk voor alle niveau’s. Er worden telkens verschillende opties gegeven bij moeilijkere oefeningen. 

 

 

* Deze promo is één maal geldig per persoon en kan aangekocht worden t/m donderdag 21/12/17. Indien aangekocht als gift card voor iemand anders, kan deze promo uiteraard wel meermaals genuttigd worden :-)
 

 

Er worden verder ook yogalessen georganiseerd in Deurne en Dendermonde

Vragen?

Zit je met een vraag? Over de les die je gevolgd hebt, of iets anders?
Aarzel dan niet om je vraag hier te stellen! Ik zal je dan ook zo snel mogelijk van antwoord dienen!